Dit

Nu är det hög tid för mig och mina krummilurer att sova. Det är alldeles tyst. Lite regn som rinner i stuprören är det enda som stör. Men ändå på något sätt sövande och mysigt. Det är släkt hos alla grannarna. Verkar bara vara jag som är vaken. Underbar känsla! För det är så här jag vill ha det idag. Jag vill fly, springa så fort mina ben bär mig. Bort bort bort från allt! Jag stänger dörren till det som är Jag. Lämnar endast en liten springa öppen. Jag stänger för att slippa vara sårbar. Jag stänger för att få vara ensam.

Hade jag kunnat hade jag rymt. Men nu rymmer jag i mina drömmar i stället. Fantiserar om hur och var. Det enda som är som en röd tråd är Jag. För hur mycket jag än vill eller hur fort jag än springer, så kommer jag aldrig komma ifrån mig själv. Måste försöka komma underfund med vem jag är. Vad jag vill. Vad jag tycker om. Jag brottas med mig själv alla dagar i veckan. Jag vill kunna tycka om den Jag är. Komma underfund med hur mitt pussel ser ut. För jag kan inte kräva att Ni ska tycka om mig så länge jag är missnöjd själv. Det spelar sedan ingen roll vad jag hör som är positivt. Lösningen på gåtan ligger i att Jag måste bli bekväm med vem Jag är. Att jag inte har ett inbördeskrig i kroppen, utan total fred.

Härligt djupt så här på natten. Mina tankar virvlar fritt. Rösta på Fred i Lilla-T.

Tack!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

3 Responses to “Dit”

  1. tobbe å Says:

    kräver inget av dig heller . tycker att du gör det du ska för att gå åt rätt håll utifrån dina egna tankar och känslor . sov gott ;) )

  2. Tess Says:

    Tycker att det låter som du kommit en bit på väg Tessan. Det är inte lätt, men du har insikt och vet lösningen på gåtan. Stressa inte, låt det få ta tid. Du är en underbar människa och jag hoppas innerligt att du blir klar över vem du är, vad du vill och att du kommer att tycka om och uppskatta dig själv lika mycket som vi alla runt ikring dig gör.
    Massor av kramar till dig på vägen!

  3. Anna Says:

    DU har kommit en bra bit på väg gumman .. glad att du gjort det .. Mitt liv är ett h-ete just nu men jag ska inte smitta av mig till dig med det utan är glad att du kommit en bra bit på väg o jag hoppas jag med gör det en dag Kramis

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu