Istid

Febern vill inte ge sig och halsen är fortfarande svullen. Gick en promenad igår, men idag blev det inomhusaktiviteter. Läsken och vindruvorna är snart slut…. Måste ta mig till affären innan de stänger. Orka! Lustigt att jag inte lyft på ändan på hela dagen, när jag vet att läsken jag är beroende av inte kommer att räcka till imorgon. Men men. Inte alla dagar man är så smart.

Idag kom mitt efterlängtade paket! Jag är nu stolt ägare till en alldeles unik t-shirt, ett anteckningsblock, post-it lappar, en penna och ett gäng adressetiketter! Så nu är jag verkligen rustad för framtiden! Ska se om det går att ta en bild på galenskapen så jag kan visa Er. Hoppsan då….. Då följer jag den där bloggregeln. Ett undantag går väl an? Men det får inte bli till en dålig vana. Hahahaha!

Rent mentalt så är det ganska likgiltigt idag. Jag mår inte dåligt men inte heller bra. Jag skyller på förkylningen. Nu ska jag vila en stund innan det är tid för middag. Sätter på lite lugn musik och drömmer mig bort. Till ett varmare ställe. Där det är sommar året om. Där det finns ett alldeles klarblått vatten. Dit ingen kan komma och göra mig illa. Där jag är den jag är och det enda som existerar är värme och kärlek. En plats på stranden där solen går upp i horisonten och sakta värmer min själ….

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

2 Responses to “Istid”

  1. tobbe å Says:

    då kan vi drömma tillsammans !!! kritvit sand , fullt med palmer , vågor som slår mot stranden . hmmmm vore nåt det !!! inte en kotte så långt ögat når . lugn och ro . ingen stress . inget som stör . hihihihihi bara nnnjjjuuuuuttttttttaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!

  2. V .H Says:

    :-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu