Aj

Vaknade så där onödigt tidigt idag. Somnade om. När jag vaknade igen hade jag en ofantlig huvudvärk. Låg och blundade en stund som om jag försökte teleportera värktabletterna. Gick inge vidare kan jag avslöja. Masade mig ut i köket och lade två brusalvedon i ett glas. Svepte och kröp ner i sängen igen. Nu har det gått två timmar och någon sitter fortfarande och bankar där inne. Tröstlöst.

Minsta lilla ljud skär genom skallen som en kniv. Det gör ont för varje steg jag tar. Så jag försöker gå stilla och lugnt. Men trots detta så är jag så illa nikotinberoende att jag pressar mig ut. Lite frisk luft är väl inte fel? När värken försvinner vilket jag hoppas är snart, beger jag mig till affären. För nu står jag inte ut en sekund längre än nödvändigt. Jag bara måste köpa en chokladkaka och läsk. Snålvattnet rinner vid tanken. Åhhh……Vill ha!

Dagens mest positiva händelse är den att det halsonda är mindre idag. Feberfri till och med. Något som är befriande i alla fall. Så nu ska till skafferiet och plocka fram lite torra kakor och blanda saft. Det får duga tills jag kommer iväg. Dämpar förhoppningsvis den akuta abstinensen.

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu