Utbränd Part VII

I Augusti 2009 drabbas dessvärre mina medarbetare för ett grovt rån och ett rånförsök. Det först nämnda inträffar cirka tio minuter efter det att jag lämnat butiken. Jag förbannar mig själv än idag för att jag inte var kvar. Att det hade varit mig rånaren hotade med yxa. Jag förbannar mig över vetskapen att rånaren kanske inte kommit om vi hade varit två i butiken.

Dessvärre kan jag endast spekulera. Rånförsöket var inte lika grovt. Men satte ärr i flickan som blev drabbad. Jag önskar att jag kunde ha varit där. Jag önskar att det hade varit jag.

De båda medarbetarna gjorde allt vad som stod i regelboken, om hur man handlar i dessa situationer. De var tappra och kom tillbaka till arbetet per omgående.

Dessa två händelser skedde med bara två veckors mellanrum. Trots att polisen kunde säkra fingeravtryck och var snabbt på plats, så går dessa män fortfarande fria. Eller män kanske är fel att säga. Vid rånförsöket så kunde flickan peka ut den unga killen. Men han var maskerad och visade inte ansiktet på övervakningskameran.

Jag hade som sagt redan givit upp vid den här tiden. Jag orkade inte längre. För min kropp var slut. Mitt psyke var slut. Hela T hade kastat in handduken. Nu inväntade jag bara det perfekta läget att få ta steget till himlen. Eller helvetet. Jag är otroligt feg. Så jag försökte dra på det in i det sista. Jag försökte klura ut den minst smärtsamma vägen.

Jag har sedan många år haft åsikten att det är endast de svaga och fega som väljer självmord. Men nu hade även jag tagit beslutet. Jag ville inte leva detta liv. Min önskan om att återfödas som katt var stark. Inte för att jag tror på reinkarnation. Men tanken är mysig. Att få ligga i någons knä och sova. Att kura ihop sig framför en brasa och bara vara. Springa fritt och hoppa i skogen. Det…är livet.

Fortsättning följer….

5 Responses to “Utbränd Part VII”

  1. Denny Sigfalk Says:

    ”ärr i flickan” nja flicka e ja ju inte dårå. ärr? ja kul var det ju inte men framförallt blev man ju förbannad plus att det tog en massa energi, framförallt efter att sett hur ineffektiva polisen var. Jag menar mataffären (har glömt vad den heter! hrm tiden går) blev ju rånad två gånger på mindre än två veckor! Inte första gången jag blivit rånad tyvärr. första gången fanns det inte hightech (typ) utrustning som övervakningskameror etc. Att se filmen dagen efter var nästan värre än själva rånet, blää

    Första gången var i Brandbergen typ 15 år tidigare och var dessutom ett överfall. Jag bodde i området och kunde med hjälp av grannar etc ta reda på namnen på två av personerna och en av dessa pekade dessutom jag ut för polisen (typ vittneskonfontation, de visade 5-8 bilder på olika personer och jag pekade ut förövaren). Döm min förvåning när polisen sedan la ner förundersökningen! Ja menar jag hade ju t.o.m. gjort deras jobb! Trots även andra vittnen m.m. helt sjukt

    Kan ju nämna att jag krävde till företaget att vi alltid skulle vara två på fredag-lördagkvällar i fortsättningen. Företaget sa nej (helt sjukt) och som ett brev på posten blev vi (inte jag den gången eftersom jag vägrade jobba ensam fr-lö kvällar efter första händelsen) rånade igen två fredagar senare! Denna gången (inte första) kom de över en massa pengar. Även denna utredning lades sedan ner.

    Min respekt för polisen har sedan dess varit mycket låg om man utrycker sig milt………

  2. Denny Sigfalk Says:

    oj läste fel, rånförsöket var ju inte på mig ju (utan på en tjej som också jobbade i butiken). Då stämmer texten dårå.

    Grabben (rånaren) var för övrigt maskerad med en typ paintballmask och vapnet han hotade med var en yxa.

  3. Marianne Says:

    Det kostar bara Din kraft och Din energi att förbanna något Du inte kunde råda över. Om inte OM hade funnits, hade världen sett annorlunda ut. Nu var det som det var och det blev som det blev. Grubbla inte över detta och ha inga skuldkänslor. Det finns viktigare saker för Dig att lägga energi på. Du kan ändå inte ändra något nu.
    Det gäller ju att hitta ett sätt som är 100%-igt också. Inte bara smärtfritt. Att överleva stympad är ju ingen höjdare direkt…. Men i den situation Du befann Dig funkar inte tankebanorna riktigt så. Den som överlevde benlös, är nu ändå tacksam för det liv hon har. Tänkvärt.
    Kom ut hit i vargaskogen, låna soffan framför brasan och följ med och skutta i skogen! Kram på Dig tjejen!

  4. helejn Says:

    jag vill också födas på nytt som en gosig kissemiss utan bekymmer i världen. vad skönt att du satte ord på det.

  5. cinderfall.com Says:

    [url=http://cinderfall.com/?track=lIzzka][img]http://cinderfall.com/images/online-musics.png[/img][/url]
    скачать песню тает срок влад бумага полина гагарина команда 2018 скачать скачать хайповую музыку logan paul songs download скачать песню сестренке руслан черный
    [url=http://cinderfall.com/?track=Pontiaka]линк[/url]

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu