Flashback

Jag ser tillbaka på det året som gått. Jag ser mina framsteg. Jag ser även allt det svarta som jag gick igenom. Har försökt att sortera och bearbeta. Men jag tror inte jag är färdig med det som skedde. För tankarna de sista dagarna har varit många och besvärliga.

Nu när min medicinering är på rätt köl och jag har börjat vakna till liv. Då kommer även de jobbiga tankarna. Sådant som jag dolt i mitt inre. Har nu kommit upp till ytan. För nu är allt så klart. Jag ser tillbaka och vill helst inte minnas. Jag vill inte tänka på att jag för ett år sedan var på väg att avsluta mitt liv. Det är känslor och tankar så laddade med ångest och tårar.

Jag ska försöka skriva av mig. De närmaste dagarna kommer jag att ”avslöja”  vad som rörde sig i mitt huvud. Jag vill berätta vad som fick mig att ta beslutet. Vill berätta för Er. Jag vill att Ni ska få läsa hur jag hamnade där jag är nu.

Berättelsen börjar imorgon den 7/2-2011. Årsdagen. Så tills dess….

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Flashback”

  1. tobbe å Says:

    go for it !!! tror det är bra med ett avslut av detta år och en bra början på det nya !!! ;) ska bli spännande att läsa .
    see ya !!! ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu