SMHI säger Sol?

Visst är det härligt när allt fungerar. Visst är det härligt när allt är okej. När alla bitarna ligger på rätt plats. Jag vet inte hur många bitar mitt pussel har. Jag vet inte hur många bitar som fattas. Det enda jag vet är att det inte är komplett. Dessvärre vet jag inte vart jag ska börja leta efter mina delar. Så hittar Ni nån del som det står T på, kan jag få den då?

Jag har tagit många vingliga steg framåt på min krokiga väg. Jag har famlat mig fram i mörkret. Framåt ska jag. Framåt. Men det är läskigt och skrämmande. Detta kan sammanfattas med en textrad:

Jag vill inte tänka framåt
Men är livrädd att fastna här

För det är nämligen precis så jag känner. Min framtid är långt borta. Så långt kan jag inte se. Den döljs av dis och dimma. Jag kan se till om en timme eller två. Inte imorgon, inte nästa vecka eller månad. Jag försöker att ta en dag i taget. Leva här och nu. Se det som är, och hoppas på att det som kommer är bra…..

Idag är det en dag som kommer bli fylld av barnskratt. Min systerdotter blir hela tre år! Så det blir kalas med tårta och saft. Moster är på G! Ses snart min lilla prinsessa!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “SMHI säger Sol?”

  1. helejn Says:

    ibland är det bra att bara se några timmar framåt. ibland är det det enda man kan ta in. de dagarna man mår bättre kan man sikta längre. kraaam

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu