Salt

En liten försiktig hostning av fläkten hördes när jag vred om nyckeln och startade bilen. Det fungerar!!!! Jippie!!!! Ett samtal insparat till Herr Bilmekaniker. Puss på dig Skruttan! Tittade inte så noga, men kan ju vara något annat som inte fungerar. Det var länge sedan som bilen var totalt fri från fel och brister. Alltid är det något som inte fungerar som det ska.

Jag ser en likhet mellan min bil och en kollega jag hade för länge sedan. Det var nämligen så att så fort min medarbetare lärde sig en ny sak föll någon annan kunskap bort! Inget skämt! Hennes minne för arbetsuppgifterna var begränsad. En ny lärdom tog plats och en gammal föll ut. Därför tror jag att nu när fläkten åter fungerar så är det något annat som inte gör det. Det återstår att se imorgon. För resten av dagen tänker jag vara inne. Alldeles för kallt för min smak där ute. Brrrrr…….

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

Ps. Har lyckats lägga upp bild både på Skruttan och mig själv! STOLT! Jag lär mig sakta men säkert mer och mer. KUL! Finns att beskåda under Galleri – Onödigt vetande – Lilla-T/Skruttan. Ds

One Response to “Salt”

  1. ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥ Says:

    Skönt att bilen startade när det är så kallt ute :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu