Köld

Tre dagar utan choklad sprack…..Men det var INTE mitt fel!!! Det gick till så här: Blev bortbjuden på middag idag. Nice! Så glad i hågen åkte stereon på, in i duschen och på med lite smink och kläder. Fortfarande glad borstade jag bort snön från bilen och skrapade rutorna. Satte mig i bilen och körde iväg. Radion skruvade jag upp och poppade glad musik. Efter en stund…..Märkligt….Ingen varmluft som kommer ut ur vad det nu heter som det ska blåsa ur.

Skruttan(bilen) har ett lika hett temperament som jag. Vi är båda lika sura när det är kallt. Vi är som skapta för varann! Ni vet allt strul härom dagen med blinkande instrumentpanel och dyligt. När jag idag startade bilen hade min hustomte släckt alla lampor och jag var överlycklig att allt var okej. Men säg den glädjen som varar….

Tydligen är det så att klimatanläggningen slutat fungera. Vilket är passande för årstiden. NOT! Så resan till min vän var olidligt kall! Lika kallt inne i bilen som utanför. En sissådär minus nio grader. Mitt hår förvandlades till isbitsdreadlocks! Fick sitta och skrapa insidan på rutan för att se ut! Jösses!!!! Men stolsvärmen fungerade! Så hela jag var stelfrusen när jag kom fram utom just min rumpa!

Herr Bilmekaniker kommer att få sig ett samtal imorgon bitti. Hoppas han blir glad. Middagen jag blev bjuden på var delikat! Tacos till huvudrätt och glass till efterrätt. Chokladkakan hade inhandlats till mig eftersom min vän vet att jag är chokladtokig! Så visst var jag tvungen att äta halva. Vill ju inte verka oartig ;) ! Då vet Ni. INTE mitt fel. Nya tag imorgon.

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Köld”

  1. Anna Says:

    DU är för go .. =) .. själv försöker jag låta bli att dricka så mycket Ramlösa som jag gör .. gått bra hela helgen tills igår =( .. hmmm ja ja vi får ta nya tag =) Kramis

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu