Siesta

Kreativiteten har flödat. Jag har haft energi idag. Jag har lärt mig att lägga till bilder i datorn som jag sedan kan använda här i min blogg. Tog ett par timmar och ett antal klickningar innan det var klart. Är förbannat envis när det är något jag verkligen vill lära mig. Hade ingen lust att göra det halvfärdigt. Så tillslut gick ögonen nästan i kors!

Lite lunch och sedan sätta igång en maskin tvätt. Sen en tvätt till. PLOPP! Soppatorsk! Har inte riktigt lärt mig att fördela den lilla energin jag har på ett bra sätt. Blev inte bättre av att jag dessutom glömt ta min klockan två oxascand. Var alldeles för upptagen med bilderna att jag inte tänkte på att klockan rann iväg. Så ångesten kom över mig väldigt plötsligt.

Tog tabletten vid halv fem och la mig i sängen. Ingen idé att vara uppe när ångesten är jobbig. Efter en stund när pillret gjort sin verkan somnade jag. Vaknade lagom till middagen. Trött trött trött. Det går åt mycket energi att vara fylld med ångest.

Ska nu titta på Veckans brott som går på svt 1. Leif GW Persson (titta gärna på hans hemsida, klicka bara på hans namn här)leder programmet och han är en av mina favoriter. Ska tillägga att jag alltid varit intresserad av kriminologi. Tyvärr räckte inte mina gymnasiebetyg till för att studera detta ämne. Så nu får jag nöja mig med att följa detta program. Tittar även på CSI, NCIS och de flesta polisprogram. Inte dumt det heller!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Siesta”

  1. sandra Says:

    ta en titt in på min blogg! tävla om att bli dagens blogg och komentera även mina inlägg med dina åsikter och ställ gärna någon fråga!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu