Sune (grattis på namnsdagen)!

Morgonstund. Natten var tung. Var trött men sov oroligt. Jag drömde en massa. Kan inte riktigt minnas sist jag drömt så här mycket. Antagligen mycket tankar som bearbetas i min hjärna nattetid. Det tråkiga är att jag redan glömt vad jag drömde om!

Idag har jag varit chokladfri i två dagar! Får se om jag lyckas med tre! Ett litet, men dock ett återfall igår kväll. Eftersom huset har sanerats från allt vad choklad heter så spelade det ingen roll hur mycket jag än letade. Det var soprent på choklad. Inga dolda gömmor. Så vad gör jag nu tänkte jag. Jag har lovat mig själv att inte äta choklad på minst en vecka. Satt en stund och funderade på om jag skulle åka till affären. Men jag lyckades att övertala mig själv att låta bli.

Men suget var starkt. Min karaktär inte den bästa. Så när alla gått och lagt sig smög jag ut i köket. Öppnade kylskåpet. Gissa vad som skådade mitt öga då?! En skimrande tub chokladsås!!!! Icke tänker Ni. Jo säger jag! Jag halsade chokladsås!!!!! MUMS! Men eftersom det inte räknas som choklad i sin rätta mening, så är jag inne på min tredje dag utan choklad. Så det så!

Om jag är knäpp? Alla gånger! Livet blir lite roligare då! Jag har mycket hyss för mig. Att halsa chokladsås är bara en i raden av många konstiga saker jag gör. Det bjuder jag på!!!!!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

3 Responses to “Sune (grattis på namnsdagen)!”

  1. tobbe å Says:

    Seriöst t . Halsa chokladsås ? :-S

  2. Lilla-T Says:

    Värt att prova Tobbe!!!!
    Asagott!!!!

  3. MyyZz Says:

    *skrattar* du är för skön :-) :-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu