Error

Ja den här dagen går nog till historien som en av de tråkigaste på mycket länge. Sitta vid datorn, sova, titta tv, sova och nu tillbaka vid datorn. Hamster som fastnat i hjulet. Varv på varv på varv. Ingen skön känsla någonstans idag. Ångesten finns på lut hela tiden. En total meningslös känsla som kryper in under huden. För mycket tankar och krummilurer som cirkulerar.

För att fullborda den miserabla kropp jag har idag, så har min tennisarm eller musarm börjat göra mycket ont. Vet inte den rätta benämningen men ont gör det! Även högra fotleden trilskas och smärtar. Lägg till lite ryggont och knäont så är man en ganska pigg      -76:a! NOT! Om jag hade varit ett fordon skulle det inte vara några problem. Lite olja där och lite smörj där och sen är det klart. Men men…..Inget annat jag kan klaga på när jag ändå har ångan uppe? Få se…..Jo! Har inga vindruvor kvar att mumsa på ikväll. Har ingen lust att röra min febriga kropp utanför dörren nu. Mår nog bättre imorgon.

Idag fick jag en avi i brevlådan. Ett meddelande om att jag har ett paket att hämta på min lokala tobaksaffär! Jag tror minsann det är mina fina visitkort! Måste orka åka dit i morgon och hämta dem. KUL! Sen kan jag strössla med dem till höger och vänster. Jag menar…. 500 stycken. Så många känner jag inte ens om jag tar hela min familj och deras vänner och deras vänner i sin tur. Hahaha! TOKFIA!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

2 Responses to “Error”

  1. amii Says:

    styrka är inte att aldrig falla, styrka är att resa sig efter varje fall! Kämpa på! Kram

  2. tobbe å Says:

    den gillade jag , Amii !!!! ;D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu