3

Regnet som piskade min kropp igår har uteblivit idag. Nu hotar Expressens första sida istället med snöchock! Nämen oj oj oj ! ALARM! Hur i jösse namn ska Vi klara en vinter till med snö? Bäst att bunkra konserver. För snart kommer det snö, och det har Vi inte haft på nästan 100 år! Hahahahha! Tänk att Vi måste bli påminda varje år  att Vi bor i ett nordligt land, där det är vinter stor del av året. Bättre vore om De kunde varna för att Vi får en sommar som är längre än den brukar vara. Nej för då läggs skulden på Oss istället. Då är det stora rubriker om hur Vi ska leva för att bli mer klimatsmarta. Tur att Vi får en vinter snart. Var lite orolig där ett tag. Eller….. NOT!

Men hur som helst ledde dagens inköp av dagstidningarna mig att gå en rask promenad. Tredje dagen i rad med frisk luft. Dag ett tjugo minuter, dag två tjugofyra och idag trettio minuter. Klappar mig på axeln och tycker jag gjort något bra. Idag var huvudet blankt under vägen. Tänkte inte. Skönt. Jag bara gick. Måste ge mitt tack till Dig som genom att knuffa och puffa på mig idag fick mig att gå. Vaknade med ingen lust att göra något alls. Då jag inte hade orken själv så fanns Du där. Jag blev en aning irriterad men bara på lilla lata jag. För det är dagar som denna jag behöver en hästspark där bak. Någon som inte ger upp, utan någon som orkar peta och säga orden jag behöver höra. TACK!

Ikväll ska jag trotsa snöchocken och ge mig iväg. Jag tänker inte bygga min igloo än på ett tag. Så Skruttan och jag åker ut och har en social kväll. Kanske blir det en tidig kväll, eller en sen. Vem vet? Jag är min egen och åker hem när jag vill! Jag bryter ett invant mönster om att vara lagom sen hem. Idag är jag inte vanlig. Idag känner jag mig en aning busig! Lite galet knäpp på ett bra sätt. Jag vill nog påstå att den friska luften gjorde mig gott. Känner mig lite gladare, lite lugnare och en aning har ångest greppet släppt. Mitt rusande hjärta har en mer jämn takt. Fortfarande lite för hög puls, men helt klart under kontroll. Love U All!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

2 Responses to “3”

  1. tobbe å Says:

    verkar som att du har haft en bra dag !! skönt ;D

  2. Marianne Says:

    Du kan! Du duger! Du är fin! Du är älskad!
    Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu