Blogg

Vaknar och är besviken. Jag som hade sett fram mot en vit morgon och se Herr Katts första vinter. Men icke sa Nicke. För återigen har tidningsrubrikerna ljugit. Förvånad? Inte ett dugg! Jag tänker på alla stackare som stressade slet fram vinterdäcken och satte alarmet lite tidigare så de inte skulle komma försent till jobbet. Hahahahhaha! Så roligt på samma gång! Jag vet att det inte är snällt. Men jag får så härliga bilder i huvudet, på alla män som jobbar frenetiskt för att inte deras fruar ska hamna i diket. Jösses, ni skulle se!

Från det ena till det andra så satt jag och surfade lite igår. Hittade till en sida om hur man bloggar. Så tydligen gör jag allt fel! Hahahah! För det finns vissa saker man ska tänka på tydligen. Och lilla jag trodde i min enfald att det var vad som skrevs som var det intressanta. Men nej nej nej. Regel nummer ett: minst en bild per inlägg. Öhhhhh……Så det var så det var. Tänkte inte på det. För det måste väl vara så att mottagaren inte är kompetent nog att läsa. Utan måste ha en bild att titta på. Ja för intresset skulle bli så mycket större om det fanns något som visade till exempel hur man såg ut! Hur ytligt kändes inte det då? Det är nu min pump ökar takten. Skulle en bild på mig göra att jag får fler läsare? Nej!!!!! För det kan väl inte spela någon roll över huvudtaget hur den som skriver ser ut! Det är väl upp till var och en om huruvida man väljer att visa sitt ansikte i sin blogg eller ej. Upprörande! Jag hoppas och tror att Ni som läser det jag skriver är så pass funtade, att Ert intresse ligger i det skrivna och inte i hur många bilder jag lägger ut. Så! Skönt! Färdig klagat!

Jag har och kommer alltid gå min egen väg. Därför sätter jag mig på bakhasarna och vägrar falla in i ett bloggregelverk. De andra reglerna orkade jag inte läsa då jag blev lite eld och lågor över nummer ett. Hahaha! Mitt temperament är intakt. Tack och lov för det. Jag tenderar kanske att överreagera, men jag har aldrig tråkigt! Jag har åsikter om precis allt! Det här var bara en i raden av många.

Idag ska det bli promenad nummer fyra. Men det finns en anledning till det. Nu är det nämligen så att jag har varit utan choklad i snart två dygn!!! En hyffsad abstinens har infunnit sig. Jag bara måste ha! En mjölkchokladkaka……Eller kanske en twix….Dreglar snart ner datorn. Bäst att skynda sig iväg. Innan snön kommer! Har inte hunnit vintersula skorna än! Så det blir kanske en promenad med livet som insats! Hahahahah!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Blogg”

  1. tobbe å Says:

    Inte som andra . Aldrig falla in i trallen ! Så ska det vara och där med basta !! Hahahaha ;-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu