Putt

Jaha….Vad ska jag säga….

Fick tio minuter hos psykologen idag. Varken mer eller mindre. Varav fem av dem satt han och knappade i sin dator!

Han frågade hur jag mådde och sen var det inge mer. Jag berättade om min ångest och mina sömnsvårigheter. Han sa jaha och frågade hur jag tacklade detta. Jag förklarade att jag åt Lergigan mot ångesten och tog Propavan för att kunna sova. Han tyckte det var bra lösningar.

Sen skrev han mitt sjukintyg och bokade in en ny tid i Mars. Meh!!!! Kunde han inte ha engagerat sig lite mer? Kanske försöka reda ut varför jag känner ångest? Kanske komma med några glada tillrop!

Nej nej….Tydligen får jag klura ut själv hur jag ska bli av med min ångest. Inte för att jag vill få allt serverat på ett silverfat. Men jag tycker ändå att för 360 kronor per besök borde jag få mer för pengarna! Nåja….

Blev så paff av detta korta möte att jag inte sa något till honom. Men jag funderar starkt på att byta psykmotagning! Det har jag ju ändå gjort då jag tycker att det är för långt att åka varje gång. Men jag har fram till idag tyckt mycket om honom så jag inte har velat byta. Utan har tänkt att resan är värd besväret.

Resten av dagen blir lugn. Laddar batterierna för morgondagens uppvisning av min leverfläck som växt. Hoppas på att det inte är något allvarligt som cancer. Håll Era tummar för mig!

/ Lilla-T

2 Responses to “Putt”

  1. Anna Says:

    Håller tummarna att det inte är nåt allvarligt .. Tycker han kunde gett dig mer tid än 10 min .. jag hade nog bytt om det upprepar sig .. ge han en chans till .. Kram

  2. Marianne Says:

    Skriv ett brev (riktigt brev, med sparad kopia, som måste diarieföras på mottagningen!) till honom och berätta hur Du upplevde besöket hos honom!
    Skriv att Du kände Dig nonschalant behandlad. Ett läkarbesök planeras ta 20 minuter. Då skall läkaren ägna sin tid åt Dig. Knappa får han göra när Du lämnat rummet. Min förra läkare talade med frugan på spanska under vårt tidsbokade möte. Kallade det ”samtal med kollega”. Synd bara att jag förstod vad han pratade om….
    Stå på Dig! Annars gör någon annan det!
    Han skall inte stjäla Din tid!
    Lycka till med fläcken. Bra att Du visar upp den!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu