Snart 400

Damen på Försäkringskassan var inte på sin plats idag. Men jag lämnade ett meddelande på hennes svarare om att jag ville få kontakt med henne. Så då kan jag hoppas på att hon ringer imorgon.

Arbetsförmedlaren svarade direkt då jag ringde! Jag förklarade hur jag mådde och hon kom med ett bra förslag. Hon sa att jag kan gå tillbaka på 15 timmar i veckan! Vilket skulle betyda en dag mindre arbete i veckan för mig. Arbeta tre och vara ledig fyra.

Jag berättade också att jag skämdes för att inte orka. Då sa hon att ett bakslag är mer vanligt än inte! Det fick mig att må aningens bättre. Så samtalet med henne var riktigt bra.

Att få tag på Herr Överpsykolog var inte lätt. Tillslut fick jag meddelande om att han ska vara inne imorgon och att jag kan återkomma då. Lovar att jag komma hänga på låset imorgon!

För jag vet inte riktigt hur länge jag kommer att vara hemma. Måste få tillbaka min ork. Få tillbaka lite energi. Jag var och kastade igår vilket jag inte borde ha gjort. Var trött och seg hela dagen. Kastade inge bra och kände mig tillbakadragen och osocial. När jag kom hem var jag helt utpumpad. La mig för att vila vid åtta på kvällen. Vips så hade jag somnat med kläderna på! Vaknade vid halv sju imorse! Påklädd och klar!

Nu blir det lite middag och sen lite dataspel.

/ Lilla-T

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu