Avhandling 2

Ännu en dag som sovits bort.

Fredag: Morgonen började med ett besök hos Herr Bilmekaniker. Han fixade ljuddämparupphängningen på bilen. TACK! Lagom till kvällen åkte jag in till stan för att kasta dart. Gick inge vidare men jag hade jätte roligt.

Lördag: Dagen då våran dartklubb hade säsongsavslutningsfest. Vi träffades vid två på eftermiddagen och roade oss sedan i flera timmar. Vi åt gott och drack gott. Jag höll mig till Pepsi-Max. Åkte hem vid elva tiden på kvällen. Skulle egentligen ha sovit kvar. Men jag kände mig inte helt okej. Hade börjat falla.

Kom hem och somnade före midnatt. Sov hela natten. Vaknade vid halv tio och var fortfarande trött. Var uppe en timme eller två. Somnade sedan på sängen. Blev väckt lagom till middagen.

Min egen teori är den att jag var social i nio timmar och min energi var mer än slut. Jag orkar helt enkelt inte. Nu är ju den stora frågan hur jag ska klara av att somna i kväll?

/ Lilla-T

One Response to “Avhandling 2”

  1. helejn Says:

    jag var också helt slut efter den dagen. men kul var det! det är jobbigt att vara social, nästan som att gå till arbetet ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu