Dummy

Lördagen den 19/2-2011 går till historien som den roligaste och bästa dagen detta år. Hittills. Så mycket dart, så mycket skratt och så mycket självbekräftelse. Hur kommer det sig då att jag sitter här dagen efter med ett totalt kaos i huvudet? Hur kommer det sig att jag inte känner glädje? Varför tvivlar jag på alla de fina orden jag fick höra? Tvivel om att jag duger!

Jag vet att det är spöken i mitt inre som ropar. Trasiga monster. Varför finns dem? Har jag skapat dem? Igår var jag prinsessan som levde livet. Idag en ensam skyltdocka. Titta, titta men rör för Guds skull inte mitt inre! Jag vill så gärna bli räddad. Var är min prins på sin vita springare?

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

4 Responses to “Dummy”

  1. Anna Says:

    Du duger precis som du e gumman…Du e snygg söt social trevlig och genom go … Därför så tycker jag om dig som vän .. Glöm inte det! Kraam

  2. tobbe å Says:

    underbart kul igår:D !!!

  3. Marianne Says:

    Han kommer tjejen! En dag då Du inte anar det och en dag då Du inte söker. Låt Dig bli funnen!
    Som den Du är så blir Du funnen! Förr eller senare.
    Just han som kommer på den vite springaren är värd att vänta på!
    Så länge har Du alla Dina vänner som älskar Dig precis som Du är.
    Tiden är på Din sida.
    Kram på Dig tjejen!

  4. Lena Says:

    Först när du släppt din längtan efter att bli räddad finner du styrkan att rädda dig själv! Alla människor bär på en sådan längtan i svåra stunder men vi blir aldrig räddade, tyvärr. Du kan rädda dig själv. Du har styrkan att göra det, men släpp först längtan efter att någon annan ska göra jobbet åt dig! Kram.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu