Blääää……

Som jag nämnde vid nyår, så är det vissa dagar på året jag skulle kunna vara utan. Om jag kunde skulle jag stryka just denna dag ur almanackan. 14/2 alla hjärtansdag. Vilket %&#%# påfund! HMPFR! Inte för att jag missunnar Er som lever i tvåsamhet eller så. Nej nej. Tvärtom.

Det är mitt eget lilla fel det här ska Ni se. Jo men visst är det så! Hur i allsin dar kan jag komma på att lägga en förlovning till denna dag? Antagligen ung och dum! Det som skulle bli sååååå romantiskt! Jo det var det väll några år. Men sen då? När förlovningen sprack så var ju denna dag bara till besvär! Idioti!

Men det roliga är ju ändå att bakgrunden till denna dag, ligger i att martyren Sankt Valentin blev halshuggen! 14/2-269. Sen skrevs historien om lite. Det var något om att fåglar finner sin partner i Februari och så vidare. Men det är kanske av mindre vikt. Så fira på alla där ute. Jag tänker vara en aning bitter idag. Men med ett litet leende på läpparna dock.

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Blääää……”

  1. Marianne Says:

    Din familj finns i Ditt hjärta skrev Du nyss. På Alla Hjärtans Dag! Men så är det ju! Kärlek har väldigt många ansikten och kärleken till familj och vänner är väl värd att fira?! På något sätt. Bara genom att tala om för dem vi älskar att vi faktiskt gör det!
    Jag älskar Dig T.!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu