Suddigt

Hela fredagen försvann fort. Satt väldigt länge och velade fram och tillbaka. Ska jag kasta dart eller inte. Men som tur var fick jag hjälp av min vän att få rumpan ur vagnen. Det blev lite stressigt men jag hann!

Lottades ihop med en mycket duktig spelare. Stackarn fick se mina pilar flyga en hit och en dit. Vi eller rättare sagt han tog oss till final. Men där klappade jag ihop och fick inte riktigt pilarna att gå dit jag ville. Vi förlorade men blev ju i alla fall tvåa! Bra! Men det är väll som de säger: Vem kommer ihåg en tvåa…   Så länge jag är nöjd så spelar det ju ingen som helst roll!

Besök på psyk Torsdag:

Mötet med Herr Överpsykolog var mycket givande. Han förstod min ilska över viktuppgången. Så då tog han bort den medicinen och så fick jag en annan istället. TACK! Vi pratade om att det fortfarande är för liten dos jag får av det antidepressiva. Så han berättade att det finns fortfarande en möjlighet att få bli inlagd, för att kunna snabbare justera alla mina olika piller. Men jag avböjde. Jag får nån konstig ”gökboet” känsla. Sen finns det en annan behandling vi pratade om. ECT. Elchocker. Mycket goda resultat av de som genomfört det. Men mina låga doser är för höga för denna behandling i dagsläget.

Så det får vi prata om igen senare om det blir aktuellt. Nu är det lördag och nya äventyr för Lilla-T. Vet inte riktigt vad denna dag har att erbjuda. Så det blir en överraskning!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

3 Responses to “Suddigt”

  1. tobbe å Says:

    man kanske skulle ta bort hippocampus !!! slippa komma ihåg vad som hände alldelles nyss verkar kanon ju hahaha bara leva i nuet och ingenting annat hahahaha !!!!!! :)

  2. Sara Says:

    Att läsa din blogg är som att läsa en gripande bok, din blogg går verkligen inte att sluta läsa. Har man väl börjat så måste man fortsätta. Jag förstår dig så väl, och du är grym på det du gör. Break a leg!

  3. Lilla-T Says:

    Tobbe: Kanske helt enkelt underbart! ;)

    Sara: Tackar ödmjukast :)

    / Lilla-T

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu