Begär

Det spelade ingen roll att jag tagit sömntabletten igår. Låg vaken och vred mig. Blev sötsugen vid midnatt. Men det fanns absolut ingenting att äta på av intresse. Till och med pepparkakorna smakade illa. Lyckades somna tillslut. Vaknade i en sjö av svett. Gick upp.

Men då slog begäret in igen. MÅSTE ha choklad. Tittar på klockan. Kvart i åtta. Vajjurt! Coop öppnar 07:00! Slänger mig i bilen och kör dit. Parkeringsplatsen är totalt öde. Bra för mig och slippa köa! Jag praktiskt taget springer in i affären och siktar mot godishyllorna. Få se här nu… Nämen…4 För 20:-. Vilket klipp! Jag är lättlurad som få. Det blev 2 dubbeljapp och 2 dubbelnougat.

Slirar förbi läskhyllan och grabbar 2 Pepsi-Max. Ilar till kassan och sliter med mig kvällstidningarna(?!). Ingen kö. Så i en handvändning var jag på väg ut ur butiken. Slänger in kassen och sätter mig bakom ratten. Samtidigt som jag startar bilen försöker jag desperat få upp dubbelnougaten. Lyckas. Tror jag åt den i två tuggor.

Stilla färd hemåt. Men innan klockan hann bli 15:00 så var ALL choklad slut. Mår faktiskt lite illa nu ska jag erkänna. Träffade Herr Överpsykolog på eftermiddagen. Men det berättar jag om i morgon. Tror minsann någon sa TACOS!!! Jag kommer!!!!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

4 Responses to “Begär”

  1. tobbe å Says:

    och jag ska nog fan köpa glass på vägen hem hihihihihi

  2. Anna Says:

    Jag har svullat Grill chips & Polly idag med Kim =)

  3. Lilla-T Says:

    Idag blir det inga utsvävningar :)

    Har ätit choklad för en vecka tror jag.

    Tobbe: Glass är ALLTID bra. Räknas ej som godis då det tillhör kategorin Glass

    Anna: Polly är gött

  4. tobbe å Says:

    bra tendens att du känner så !!! :D en hel vecka innan du ska äta nån mer choklad !!!! go girl :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu