Förlorad i Musiken

Jag är en sådan människa som har ett skiftande humör. Det kan gå väldigt fort upp, för att sedan falla fritt. I många lägen är jag glad att jag har temperament. Glad att jag säger vad jag tycker, vilket inte alltid mottages med största tacksamhet av min omgivning. Jag vet att jag väljer musiken jag lyssnar på efter min sinnesstämning. Eller sysselsättning.

Jag menar, jag kan bara inte köra bil till ballader eller klassisk musik. Då är det mig alla tutar på och hytter med nävarna. Annars är det min uppgift i trafiken. Att bli upprörd och höja rösten trots att jag är ensam i bilen. Likväl som idag när jag är allmänt nere, kan jag inte lyssna på en glättig schlagerlåt. Den musiken passar bäst till städning tycker jag. Blir lite roligare då. Man kan sjunga med för full hals för att överrösta dammsugaren.

Som jag skrev på Lilla-T Tycker Till, så är jag nu förälskad i Petter. Inte för att han gjort succé med det där programmet vad det nu hette. För jag vet att sådana program inte tilltalar mig. Jag gillar honom bara helt enkelt. Eller var det för att jag tycker han är trevlig att vila ögonen på? Nåja…. Jag hittade en annan bra låt på youtube som jag vill dela med mig av. Coolio / Gangst´s Paradise

YouTube Preview Image

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu