Fint

Jag säger väl som alla andra: GOD JUL!!!!

Jag är trött men pigg. Hur nu det kan gå ihop! Var inne i stan igår och kastade lottad dubbel. Jag hade jätte kul. Nu menar jag jätte kul! Alla var på strålande humör och jag likaså. Vi blev 50 stycken som deltog och gissa vilka som vann? Jo det ska jag berätta. Jag spelade bergochdalbane dart. Men min dubbelpartner var bara BÄST! Så….. Vi vann!!!!!

Oj oj oj så glad jag blev! Är fortfarande alldeles varm i själen. Det kan behövas en sådan här dag, då termometern har lika många minus som det är plus inne.

Jag lekte taxi fram på småtimmarna. Alltid lika roligt att kunna ställa upp för vänner. Hem kom jag först vid två. Somnade glad och nöjd med Herr Katt vid min sida. Vaknade och var inte svettig!! Kors i taket! Har inte sovit många timmar, men glädjeeuforin håller sig kvar. Får vila en stund innan Kalle Anka.

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

5 Responses to “Fint”

  1. tobbe å Says:

    skönt att se dig i går för det såg ut som att du mådde bra och hade kul :) och grattis till vinsten och njut av den tillfullo !!!!! jag hoppas att du får en skön , kärleksfull jul med god mat !!!! kram ;)

  2. Anonym Says:

    God Jul

  3. Hugo Says:

    GOD JUL!!!

  4. Anna Says:

    Grattis gumman .. bra jobbat .. Ha nu en riktigt GOOOOD JUL .. det förtjänar du .. Kramis

  5. Lilla-T Says:

    Tobbe// TACK!! Jag hade verkligen jätte roligt!!! Vinsten blev som grädde på moset! Hoppas din Jul var till belåtenhet !!!! Kramen
    Hugo// God Jul!
    Anna// Tack det samma

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu