Nästan Helg

När ångesten kommer gör den det smygandes. Ligger först lite stilla för att sedan öka i takt. En lätt våg som jag knappast märker. För att bli en tsunami och stryptaget om halsen är hårt. Hjärtat slår en volt och pulsen ökar. Jag sitter här så stilla jag bara kan. Vill och kan inte gå ut. Jag vet att det inte gör saken bättre, men jag bygger en inomhusigloo.

Det snöar för fulla muggar idag. Har kommit nästan en decimeter redan. Ska tydligen fortsätta hela dagen. Sitter med radion på och det rapporteras ständigt om nya avåkningar. Lite här och var runt om Stockholm står det bilar. Har tappat räkningen nu.

Herr Katt trotsar vädret och springer ute i snön. Han är inte det minsta rädd för att blöta ner tassarna. Hoppas han kommer in snart och vill värma sig i min famn……

Tur att jag har allt vad mina begär kräver hemma. Slipper sladda ut för att handla. Mor min har till och med handlat lite choklad om min abstinens skulle bli för svår. Gulligt! Nikotin och Pepsi-Max finns så helgen är räddad om jag skulle bli totalt insnöad.

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Nästan Helg”

  1. Hugo Says:

    Hur var det nu med CHOKLADEN???

    Ajabaja fröken T…

    Hoppas ångesten släpper.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu