Bevis

Klockan är mitt i natten och jag har just lärt mig en ny sak. Tryck inte på knappar du inte vet vad de betyder!!!!! Det började med att jag skulle fixa lite här på bloggen. Allt gick bra tills jag råkade trycka på lite för många knappar på en gång. Har lyckats återställa allt förutom ett inlägg. Inte för att det är hela världen men jag blir såååååååå irriterad på mig själv!!!!!! Jag som har kontrollbehov ser alltid till att spara allt jag skriver en extra gång. Just för att kunna återställa om jag eller datorn eller någon annan lyckas förstöra nåt. Men jag har tydligen inte kopierat och sparat den sista veckan!!!????

Jag ser mest den här bloggen som min ventil. Min dagbok. Min historia. Till allmän åskådning. Jag är faktiskt besviken på mig själv, för det händer inte en kontrollant som jag. Jag vet att inlägget hette ”Nitton” och att jag hade lagt med en Lars Winnerbäck låt.

Om någon av Er som läser detta är datakunnig och vet hur jag hittar inlägget får gärna kontakta mig. Om det nu går att hitta inlägget. [email protected].  Jag hoppas innerligt på det. Jag ska verkligen försöka att inte trycka på fler tangenter innan gruset i ögonen är borta. Jag ska aldrig mer sitta på nätterna och försöka vara smart. Det enda jag ville var att fixa lite fint här. Men så blev det pannkaka av allt. Kanske dax att somna om en stund. See Ya!!!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Bevis”

  1. Lilla-T Says:

    Fel av mig…..inte inlägget med musik….

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu