Pladask

Lördag kväll. Här sitter jag nu ensam i mitt gamla flickrum. Har sällskap av yrseln och ångesten. Hade jag fått välja själv hade jag valt ett något trevligare sällskap. Det har varit liv i luckan här idag. Alla mina syskonbarn plus min älskade bror med fru. Herr Katt och jag valde att vara så där lagom sociala. Herr Katt för att han är rädd när det blir för många på en gång. Och jag för att jag mår så konstigt idag.

Kan inte riktigt specifiera vad det är. Men jag mår inte helt okej. Förutom det vanliga har jag en underlig obestämd känsla i kroppen. Lite som om jag har ett uppror inombords. Jag är blek. Jag är trött.

Är inte så glad över att det inte går åt rätt håll. Känns som om mina symtom blir värre för varje dag som går. Idag har jag inte kunnat stå upp längre än ett par minuter innan yrseln gör det omöjligt. Att sitta går alldeles utmärkt. Dessa fyra väggar kryper allt närmare. Klaustrofobi. Vill ut men jag kan inte!

Tankar snurrar runt runt runt runt. Vad är det som får mig att må så dåligt? Vad gör jag för fel? Kommer det att gå över? Ångesten blir värre den också. Min tunga känns en storlek för stor. Det hugger i hjärtat och jag kan inget göra. Alla tester är gjorda. Mina tårar är många och jag känner mig så liten. Kan Ni förstå? Jag lider! Inväntar nästa dag. En dag som jag inte vill ha.

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Pladask”

  1. D.L.B.G.H Says:

    Älskade vännen :(

    Vill inte att du också ska behöva gå igenom det här skiten…

    Du är en snäll och bra människa T.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu