Förundrad

Då har provsvaren kommit. Allt var jätte bra förutom två saker.

Sänkan: 30 och normalt är upp till 20. Åtgärd: ?

Levervärden: Förhöjda. Åtgärd: ?

Så nu måste jag gå till min psykolog med dessa papper och se vad de kan göra. Jo men jag börjar ju trivas med yrsel och nervryckningar. Så varför inte vänta en vecka till!!!!!!!! HMPFR!

Vad säger Ni om detta då? Husläkaren får inte skriva en remiss till en annan psykdoktor???!!!! Nä för det ska jag ta upp med den jag går till och be honom skicka mig till en annan för ett andra utlåtande. Eller hur att jag gör!!

- Jo du nu är det såhär. Jag tycker Du är en aning luddig och jag är inte säker på om Du satt in de rätta medicinerna. Så kan Du va snäll och remittera mig till någon annan.

Hur tänkte husläkarmottagningen nu? Menar De på fullaste allvar att jag som redan är psykiskt sjuk, ska behöva gå den vägen? Jag som knappt vågar vistas ute bland folk ska nu konfrontera en människa. Det är ju ingen lätt situation De sätter mig i…..

Det är tydligen så som det alltid har varit…….Lilla-T får klara sig själv. Jag har genom åren bett läkare om hjälp med diverse problem jag har. Men det är samma visa om och om igen. Så nu har jag konstanta smärtor i de flesta lederna och utbränd! Nä…nu jag vet! Jag kan nog leva med lite yrsel, ryckningar, hjärtrusningar och darrningar. Jösses vad jag hatar läkare….. Jag trycker på min ”off” knapp och kör på med självläkning. Synd att jag inte får dricka. Skulle sitta fint med en liten drink nu. Det är ju trots allt fredag gott folk.

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu