Ruta

Vaknade med igenmurade ögon.Tror jag kammat hem en ögoninflammation. Det är bara att skylla sig själv för att man är så lat! Ingen bra start på en lördag. Sov visst med linserna igen, fast jag lovat att inte göra det. Förlåt. Så linserna åkte ur och glasögonen åkte på. Trivs verkligen inte! Har tyvärr inget annat val när min syn är väldigt dålig. Blev närsynt i tidig ålder och fick en massa gliringar från andra barn. Så med ens jag var stor nog för linser så lades glasögonen på hyllan. Åren där emellan var något suddiga. Fick sitta längst fram på lektionerna så jag såg vad läraren skrev på tavlan. När jag var ute tittade jag alltid ner i marken. Fruktansvärt rädd för att vinka till ”fel” människor.

Glasögonorm var ett av mina smeknamn i skolan och gjorde djupa sår i själen. Det hänger fortfarande kvar. Jag vill helst inte visa mig offentligt nu. Så jag ber till högre makter att det här går över per omgående. Synden straffar vissa direkt, men jag har klarat mig förvånandsvärt länge med att inte sköta linsbytena som man ska. Nåja….Det går över.

Nu när jag är på gång med att tycka synd om mig själv kan jag lika bra fortsätta. Tror att min förkylning är en luftrörskatarr som jag hade för inte allt för länge sedan. Åker till doktorn på måndag morgon så det går över lite snabbare än sist. Så jäkla trist bara att jag måste dra på en förkylning. Tycker att det räcker med det psykiska gott och väl. Jag har så det både räcker och blir över. Någon som vill ha en krummilur eller två? Hahaha!

Jag gjorde som jag skrev igår och åkte in till stan på kvällen. Än en gång en formidabel fickparkering! Sen behöver jag inte berätta att jag parkerade i en lucka som lämnades av en kombi bil! Så Skruttan fick gott om plats. Nu var det dax för lottad dubbel i dart. Kanon kul. Blev lottad med en kille som spelar i högsta serien. Inte mig emot! Jag måste skryta och säga att jag inte har kastat så här bra på mycket mycket länge! Vi var ett super bra dubbelpar. Vi vann över alla vi mötte och stod vid midnatt som vinnare! Så skönt! I finalen tappade jag allt av vad dart innebär och var jätte nervös. Pilarna halkade och trillade hit och dit över hela tavlan. Min partner spelade underbart och det var därför vi vann. Måste lära mig att kontrollera min nervositet bättre. Då slipper medspelaren behöva dra ett så tungt lass. Men det gick vägen och idag är jag bara så nöjd. Spela dart idag? ICKE! Den här vinstkaramellen ska jag suga på i några dagar!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Ruta”

  1. Anna Says:

    Grattis gumman .. bra jobbat Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu