Alfapet

Ja då var det tydligen dax att vakna. Klockan åtta satte hantverkare fart på grannens lya. Min sovmorgon blev därmed en aningen kort….Hmpfr!

Glädjande i denna bedrövelse är dock att solen skiner! Vilken härlig dag det kommer att bli! Har varit nere på stan redan och inhandlat Pepsi-Max. Gott!

Resten av förmiddagen kommer jag att ägna åt mitt beroende Betapet! För alla er som har i-phone kan ju spela det i mobilen, men jag som äger en gammal hederlig klump, får nöja mig med att sitta vid datorn istället. Fungerar ypperligt!

Idag börjar jag två och jobbar till sju. Är fortfarande en aning sur över att vakna till hammarslag. Men jag får ta igen det imorgon då jag är ledig hela dagen! Har sagt av mig darten på kvällen så jag får en hel Lilla-T dag alldeles för mig själv! Inte för att jag ska göra något speciellt. Mer för att jag känner att jag behöver en dag bara till mig.

/ Lilla-T

2 Responses to “Alfapet”

  1. Marianne Says:

    Härlig läsning! Livet tuffar på. Att Du inte skrivit har jag tagit som ett tecken på att Du haft fullt upp. Läser gärna även när livet går sin gilla gång och Du mår bra och står på egna ben. Vi finns där för Dig i både mot och medgång.
    Även lillstugan finns här för Dig ,om Du skulle gripas av längtan ut i skogen igen.
    Kram på Dig tjejen!

  2. Lilla-T Says:

    Tack för att Du är så underbar!!!!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu