Drogad?

Vid mitt senaste besök hos läkaren, beslöt han att jag skulle trappa ner på medicineringen. Abilify dosen skulle halveras till en början, för att sedan avslutas helt.

Jag fick recept på 5mg abilify. Kom till apoteket och de hade inte den dosen. Så jag beställde medicinen som skulle dyka upp dagen efter. Således tog jag ingen abilify i Tisdags. Men antog att en dag utan inte skulle göra någon skillnad.

Åkte i Onsdags igen till apoteket, men vände hem tomhänt. Tydligen något strul med leveranserna. Nu var jag uppe i två dagar utan abilify. Men till min stora förvåning så mår jag faktiskt ännu bättre nu än innan!

Vet inte om det bara är inbillning, men jag tror att jag har haft en för hög dos innan. För jag har varit som min mor säger ”loj”. Det kan jag hålla med om. Dessa två dagar utan abilify har varit mer i vaket tillstånd. Så nu undrar jag i mitt stilla sinne om jag verkligen ska fortsätta med detta preparat?!

Måste kanske ringa någon och rådfråga. Kanske inte är så bra att bara sluta abrupt med en medicin utan nedtrappning. Åter igen en massa frågor utan svar…..

Även så har jag haft en hel dag utan min ångestdämpande medicin oxascand. Vilket är super bra då jag vet hur starkt beroende framkallande den är. Men jag har alltid den nära tillhands om jag skulle få en attack.

Känner mig mer levande än vad jag har gjort på mycket mycket länge…..

/ Lilla-T

One Response to “Drogad?”

  1. Systeryster Says:

    Underbaaart!!!!!!! Love u!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu