Morgon

God morgon. Idag regnar det och jag är som vanligt lite seg och trött.

Sitter och väntar på att klockan ska ticka på så jag kan åka till jobbet. Inge roligt att börja så sent som 15:00.

Jag hade hellre jobbat morgon. Då kommer man upp och vaknar ordentligt. Nu sitter jag bara och fördriver tiden innan det är dax. För det är svårt att ta sig för något när man vet att man ska iväg senare. Jag kan lätt bli stressad.

Om jag hade fått jobba på morgonen så hade jag varit hemma till lunch och hela eftermiddagen och kvällen hade legat för mina fötter. Då hade det varit enklare att ta sig för något. När det inte finns någon tid att passa.

Men just nu är det bara att gilla läget. Kommer att ta upp detta med berörda parter då deras semester är klar.

Idag blir det ett förhatligt fyratimmars pass. Får se om det går bättre idag än förra fredagen. Hoppas jag står pall. Men det är ju inte meningen att jag ska behöva pressa mig. Men det blir nog så det får bli ett tag framöver.

Just nu sitter jag och slösurfar runt på internet. Hoppas att det slutar regna snart så kanske jag kan ta en promenad.

/ Lilla-T

One Response to “Morgon”

  1. tobbe å Says:

    det är nytt för dig. kan man säga. du har nu jobbat i tre veckor. mycket starkt och positivt. framtiden ligger längre fram. inget att bry sig om för tillfället. här och nu är viktigt. vad du klarar av idag måste du vara glad över. resten kommer sen.
    du har kommit så otroligt långt på så kort tid. det finns en sådan fantastisk kämparglöd i dig. om några veckor kommer inte detta att vara ett problem. då kommer det att vara glädje. räta på ryggen och var stolt över dig själv. kraaaaaaaam :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu