Blåsigt

Killarna gav sig av från campingen ganska så tidigt denna Lördagsmorgon. Ingen dart för min del. Idag skulle jag bara vila och känna lugnet av att bara vara.

Lyckades med bedriften att somna i solen! Brände mig något så fruktansvärt på baksidan av benen! Jag som bara skulle lösa lite korsord. Jösses så dumt av mig! Blåsten som härjat hela natten ökade i styrka under förmiddagen. På eftermiddagen var det nästan storm!

Jag jagade tältlinor och pinnar. Men hur jag än försökte så blåste tältet sönder! En god vän kom till min undsättning! Vi lyckades få tältet under kontroll. Men vad hjälper det när det redan är en aning trasigt!

Vi gav upp jakten och begav oss ut på en roadtrip istället. Vi åkte till Ölands södra udde för att titta på Långe Jan och äta glass. Mysigt! Sen tillbaka till campingen för en grillning vid kompisarnas husvagn. Vårat tält var nu obeboeligt! Så det blev att bädda i bilen!

Efter middagen gick vi till spelstället för att kasta. Jag skulle spela mixed. Men hur vi än försökte så ville inte pilarna dit vi ville. Torsk direkt i första matchen. Ingen idé att sura. Nu var festen i full gång! Liveband och en massa roligt folk! Jag dansade och festade till in på småtimmarna.

Fick ett par timmars sömn i bilen. Slapp i alla fall tugga tältduk!

/ Lilla-T

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu