Premiär

Ja då var dagen med stort D över. Allt gick jätte bra!!

Jag startade min morgon med att utnyttja de kollektiva färdmedlen. Först tåg och sen buss. Tro det eller ej så gick det som en dans. Jag sitter annars mer än gärna bakom ratten och slipper folks baciller. Men att åka bil är både dyrare och tar längre tid till arbetet. Så nu blir det till att sälla sig till de andra på perrongen.

Jag kom till jobbet vid 9. Träffade först min tillfälliga handledare. Hon visade mig runt i butiken och på lagret. Fick en arbetströja och sen var det bara att börja jobba.

Jag satte mig i kassan och en vänlig medarbetare stod bakom och berättade hur jag skulle göra. Inga problem! Allt gick som jag ville. Men det svåraste var nog att försöka komma ihåg alla PLU-nummer! Jag kan vissa. 107 för bananer och 303 för avocado :) !!!!!

Vid 12 kände jag att jag började få huvudvärk. All anspänning inför denna dag släppte. Jag fick en alvedon men värken gav inte med sig. Istället ökade den till ett migränanfall. Jag slutade vid 13. Mådde jätte illa och gick ut på baksidan av butiken för att få lite luft.

Då hände det jag inte ville. Värken var så intensiv att jag spydde! Men direkt efter så kändes det mycket bättre.

Så jag kan sammanfatta min första dag med både ris och ros. Imorgon blir det nya tag. Hoppas jag slipper huvudvärken tills dess.

Nu sitter jag här hemma och är ganska så stolt över mig själv.

/ Lilla-T

4 Responses to “Premiär”

  1. tobbe å Says:

    och stolt ska du vara !!!! :D HÄRLIGT !!!!! inte med spyan och migränen, men resten !!!!! ;)

  2. Hugo Says:

    Ja roligt att allt gick bra T :)

  3. helejn Says:

    bra jobbat tjejen! det blir lättare, det vet du också. klart första dagen är tuff! ut med spyan och upp på hästen igen ;)

  4. MyyZz Says:

    Jag är grymt imponerad, du är verkligen asduktig… Men ta det lugnt vännen … försiktiga små steg.

    KRAM

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu