Vaken

Vaknade tidigt av Herr Katts härliga jamande. Klockan visade 05:33. Upp och släppa ut han. Sen gick det inte riktigt att somna om. Så här sitter jag nu.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Det enda jag vet är att ikväll blir det dart. Ska bli kul.

Kanske ska baka lite då jag får besök imorgon av min kusin och hennes lilla Ludde. Passar mig utmärkt med en promenad till affären för att inhandla lite mjölk. Då har jag ett mål och ett måste liksom. Men det får bli lite senare. För först måste jag försöka få bort gruset ur ögonen.

Har precis lyckats att genomföra femtio stycken sit-ups! Träningsvärk till max i morgon tror jag. Men jag hade tänkt försöka att träna lite lätt hemma och fortsätta med mina promenader. Har även lagt om lite i min kost. Måste försöka gå ner de kilon som medicinen lägger på. Annars får jag ta och kontakta min läkare för andra mediciner.

Men just nu sitter jag och funderar. Jag mår så mycket bättre nu, tack vare den nya medicinen Abilify. Viktökningen är ju medaljens baksida. Vad ska jag sätta först? Mitt välmående eller min vikt? Svårt val det där. I alla fall för mig…..

Vikten får mig att känna mig illa till mods. Känns inte bra helt enkelt. Inga kläder som passar, och jag har definitivt ingen lust att handla nya! Nåja….

Idag blir det en bra dag. Det känns så!

/ Lilla-T

One Response to “Vaken”

  1. Anna Says:

    Åh va glad jag blir av att läsa din blogg idag o se att du mår bra gumman .. Kramar i massor

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu