Brudar

Som jag skrev igår: ”Kan bli en tuff match, men dock ej omöjlig”. Vi vann matchen med 4-2! Så nöjd så nöjd! För egen del förlorade jag min singel men spelade över min kapacitet. Min bästa match so far. Spelar mindre roll när hela laget vann!!

Jag tror minsann att mina mediciner börjar verka som de ska. Känner mig mycket starkare och gladare nu. Inte helt fel. Dock så fortsätter den krypande känslan i kroppen. Har svårt att bara sitta still och inte ha något för händerna. Så jag började för en tid sedan med en sysselsättning som jag inte riktigt har vågat tala om.

Det är en aning tantigt. Men det får mig att vara lugn. Jag har nämligen börjat att brodera!!! Visst låter det lite gammalt? Broderar just nu på örngott. Jag skriver och ritar på dem och sedan broderar jag i olika färger. Har även broderat på handdukar. Men det var lite trassligt så jag gick över till vanligt tyg.

Så är det någon som vill beställa så går det bra. Hahahah! Mina nära och kära kommer drunkna i broderade saker! Mitt bästa verk hittills är ett örngott till min brorsson. Jag broderade:”FASTERS MiNiGRIS”. Blev riktigt bra.

Idag måste jag ut på en promenad! SMHI hotar med sol för hela slanten. Känns som om det är hög tid att jobba på fräknarna i ansiktet. De har en förmåga att gilla solen. POFF! Hahhahah!!!!

/ Lilla-T

2 Responses to “Brudar”

  1. tobbe å Says:

    Sol ute , sol inne , sol i sinne ! :-D

  2. Marianne Says:

    Att brodera är kreativt! Inte tantigt.
    Går nu igenom Mormors saker och hittade mina gamla broderier. Stora som små. Brodera på Du! Gör vad Du vill! Om det får Dig att må så här bra! :-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu