Svullen

Vaknar denna vackra tisdagsmorgon med halsont. Inte bara ont, utan jätte ont! Ni förstår ju! Halsen har svullnat inåt. Det låter riktigt kul när jag pratar. Dock är det svårt att svälja utan smärta.

Har ingen feber så det är ju en lättnad. Inte helt däckad med andra ord. Men visst tycker jag synd om mig själv. För att vara sjuk är ingen höjdare.

Idag blir det lugna aktiviteter inomhus. Lite korsord, lite surfande och filmtittande.

/ Lilla-T

5 Responses to “Svullen”

  1. Tiina Says:

    Krya på dig <3 se till och försök och dricka varmt med honung, det lindrar svullnaden i halsen. Jag hade så för nån vecka sen.. Men med lite te och så gick det över. Det var ett litet virus som ville j*vlas lite bara..

    Stora kramar till dig

  2. Marianne Says:

    Tips från bonnkärringen: Pressa en vitlöksklyfta på en brödskiva och ät. Brödskivan kan förgyllas med leverspastej t.ex. Tre sådan behandlingar på en dag.
    Vitlök är bakteriedödande och den krossade klyftan skall komma i direktkontak med halsslemhinnan.
    Funkar ALLTID och inflammationen kommer av sig. I alla fall på mig!
    Frisk luft är också mycket bra för irriterade slemhinnor, då den är fuktigare än luften inne. Hitta en solig plats i lä och svep in Dig i en filt med korsordet!
    KRYA PÅ DIG!

  3. tobbe å Says:

    Tråkigt att ha ont i halsen ! Min kur är att svepa en stor whisky ! Lär inte hjälpa mot halsont men det kanske blir lite roligare !!!!! ;-)

  4. jessica Says:

    usch, lät inte roligt det där! :s

  5. Nancen -av Celine Nergård og Nora Nilsen Says:

    ;-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu