Många ?

Hur kommer det sig att jag vill skriva men inte kan? Hur kommer det sig att jag har en massa att förtälja men inte får fram ett dugg? Hur kommer det sig att jag trots all bekräftelse känner mig ensam?

Jag var och spelade dart i fredags kväll. Kom till semifinal med min dubbelpartner. Nöjd. Men ändå inte. Jag klappade ihop rent spelmässigt och blev nervös. Kunde ju ha kastat mycket bättre!

Lördagen började som idag. Herr Katt tycker att Matte ska gå upp 06:45. Så vem tror Ni bestämmer här hemma? Just det. Herr Katt. Men gårdagen blev så otroligt rolig då jag fick ett erbjudande om att åka med till Eskilstuna och titta på dart-SM. TACK! Det var mycket folk och trevliga människor. Tog ut all min energi och lite till. Men det var det värt.

Somnade redan 20:00 !! Nice! Missade melodifestivalen. Skönt! Så nu är jag piggelinus trots att klockan inte slagit sju.

Får se vad denna dag har att erbjuda.

/ Lilla-T

3 Responses to “Många ?”

  1. tobbe å Says:

    prova att skriva ned alla tankar och känslor med endast ett ord. börja där. försök lyfta ut vad det handlar om. funkar ibland för mig.;)
    skönt att somna tidigt och vakna utvilad.
    kram

  2. Marianne Says:

    Skönt att höra att Du fick en bra dag! :-)
    Som sagt, alla frågor finns det inte svar på.

  3. helejn Says:

    det där med att känna sig ensam… det du går igenom gör du ju ensam, hur många som än står bredvid dig. jag känner samma sak, ensamheten eftersom man kämpar själv. man får komma ihåg de som står bredvid en ibland. det gör det något lättare. kram på dig!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu