Vedermödor

Idag har jag prövats både en och två gånger. Dagen började med att två av mina tre syskonbarn kom på besök. Jag älskar dem! Men jag förstår verkligen inte var de får all sin energi från. För moster (jag) försökte ”lura” dem till lite stilla aktiviteter. Det fungerade inte så länge.

Barnen hade lovats hamburgare till lunch. Så jag lämnar grisarna (syskonbarnen) hos min far och beger mig ut med bilen. Varför är det så att alla som kan irritera mig i trafiken lyckas! Jösses. Låg bakom en bil som inte verkade ha någon förare. Körde alldeles för sakta och sådant irriterar mig då väglaget var som en sommarväg! När jag väl lyckas komma om så sitter det faktiskt en liten liten tant bakom ratten.

Nästa moment var att försöka komma om ett gäng med cyklister, som naturligtvis cyklade i bredd och vinglade! Försökte behålla mitt lugn. Lyckas tillslut komma fram till DT på Mc Donalds. Kön var inte så farlig lång. Men bilisten framför….Naturligtvis en tant som skulle beställa mat till ett helt kompani! Tog god tid på sig i ALLA luckorna. Växelpengarna skulle ju läggas ned varsamt och sakta innan färden mot sista luckan kunde börja.

Satt och trummade på ratten för att inte ”råka” tuta lite. Resten av resan gick nästan som smort. Eller insmort kanske man skulle säga! Mina föräldrars bil har inga väl fungerande torkarblad kan man säga! Hahhahah! Sprutade spolarvätska men det blev bara ännu geggigare! Ja jösses!

Hela eftermiddagen har det lekts. Mitt rum är inte mitt rum, utan en enda stor lekstuga. Inget jag har att invända mot. Bara det att min energi inte räcker till, och jag hade verkligen behövt några minuters vilande.

Men nu är det full rulle. Ska iväg och kasta dart nu. Får se hur det går efter denna underbara barndag!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

2 Responses to “Vedermödor”

  1. tobbe å Says:

    skrik bara rätt ut !!!! kan va skönt att visa aggressioner ibland ;) gör som barnen . ta det man vill ha :)

  2. Marianne Says:

    Inte konstigt att energin tar slut när Du slösar så mycket energi på att bli irriterad på saker Du ändå inte kan påverka. Alla som lever livet i långsammare tempo än Du gör t.ex.
    Du stressar upp Dig och mår dåligt. Tagga ner! Var det inte ett av målen – att ta det lugnare?
    Välj Dina strider och lägg energin på sådant som får Dig att må bra. Ett råd från en gammal tant. Som gjort likadant…. idiotiskt nog. :-(
    En gammal tant som vill att Du skall må bra!
    Kram på Dig och hoppas att kvällen blev bra!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu