Utflykt

Att vakna denna Torsdag var mig ett sant nöje. Sov bra och vaknade lagom tidigt. Idag skulle bli en bra dag. Det kändes i hela kroppen.

Vid halv tio bar det så av att hämta upp en kompis. Vi åkte ut till Barkarby för att titta på en dator. Vi gick i flera affärer utan att det blev något köp. Men roligt var det. Ett måste när man ändå är i dessa krokar är att besöka IKEA. De har ju alltid något man behöver. Så var det även denna gång!

Inte mycket folk som var ute, så besöket var riktigt lugnt och behagligt. Vi hann förutom att traska igenom alla avdelningarna, även med en fika. Det blev en kladdkaka med grädde! MUMS! På vägen därifrån började självklart bilen att krångla. En lampa eller två som blinkade hysteriskt på instrumentpanelen. Jag svor en harrang och släppte min kompis på närmaste tunnelbanestation. Kom hem och parkerade bilen. Tog ut det jag hade handlat och slängde igen dörren. Fortfarande mumlandes en massa svordomar.

Typiskt. Varför har döda ting en förmåga att alltid bråka med en? Inget att göra. Får kanske ta och ringa Herr Bilmekaniker idag.

Resten av Torsdagen var lugn. Blev lite trött efter middagen och la mig på sängen. Skulle bara blunda lite. Men den stunden blev visst hela natten! Vaknade vid halv sex. Utsövd och fullt påklädd! Idag är det en underbar Fredag!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Utflykt”

  1. Marianne Says:

    Härlig läsning! Tag vara på dagen!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu