Storm Överallt

Jag som i min enfald trodde att vi gick mot våren. Hörde en fågel kvittra så vackert härom dagen. Men idag vaknar jag upp till snöyra. De begynnande vårkänslorna stoppar jag undan ett tag till.

Likaså stoppar jag undan T en stund. Jobbigt att känna. Jobbigt att vara T. Jag är min vän evigt tacksam som tog mig ut igår. Jag fick skratta och ha roligt. Glömma för en sekund de irriterande tankarna som far.

Finner inte de ord och meningar som annars kommer till mig. Jag letar men det blir inte bra. Ingen inspiration idag….Jag är trött. Så hiskeligt trött. Vill sova och vila men oron i kroppen gör att jag inte finner ro.

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

4 Responses to “Storm Överallt”

  1. Marianne Says:

    Åxå trött. Tänker gå ut i ”snöstormen” med hundarna och vakna! Kontrasten när man sedan kommer in är så härlig! En kopp te framför en värmande brasa.
    Hur var det nu? Mer motion och frisk luft var det någon som skrev… Insikt…. ?
    Man blir trött av att sova.

  2. tobbe å Says:

    klart man blir trött av att sova , Marianne !! hahaha
    ger dig dagens affirmation ;

    Jag ser det goda i allt som sker

    I allt som händer har vi alltid ett val – och det är hur vi själva ska reagera på det. Vi kan välja att låsa oss, bli negativa eller destruktiva. Men vi kan också välja att se det storartade, ljusa och goda som finns i händelsen – hur själva händelsen än ser ut. För i varje skeende finns alltid ett ljus. Innerst inne. Låt dagen idag bli den dag då du uppmärksammar detta ljus!

    Ta nu ett djupt andetag och fokusera några sekunder på Din affirmation. Säg den fem eller tio gånger högt eller tyst för Dej själv. Om Du vill skriv ner den eller printa ut den och låt Dej påminnas under dagen.

    Allt Gott kommer till Dej!

  3. Peter Harold Says:

    He, he, jag tror att januari är liiiiite i tidigaste laget för våren! :-)

    Själv har jag legat halva natten med bröstsmärtor, vaknat av tidningsbudet och sedan igen av trafiken och en tredje gång – motvilligt – av väckarklockan. Konstigt nog känner jag mig ändå pigg och glad idag nu när jag kommit igång. Ja, därför måste någonting vara fel… ;-)

  4. Lilla-T Says:

    Marianne: En uppfriskande promenad är på G.
    Ska sätta på mig alla mössor och vantar jag har ;)

    Tobbe: Vackert.

    Peter: För tidigt för vår! Pyttsan! Hur var det nu vi sa…..Global uppvärmning gör att jag ser vår NU!! ;) !
    Bröstsmärtor i all ära. Inget bra ju! Klart det är något fel om Du är så pigg trots natten.. Hm…Skicka gärna över en bunt med energi tack!! ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu