Terapi

Började dagen med ett besök hos psykologen. Jag är jätte glad att hon hade tid för mig idag. Trodde jag skulle behöva vänta en vecka eller två, då jag ringde igår. Mötet var efterlängtat. Jag har känt under en längre tid att jag varit mer nedstämd och haft mer ångest. Mycket beroende just på att jag minskat mina doser och inte träffat psykologen på länge.

Vi samtalade om ditten och datten. Med tyngdpunkt på mitt stora bekräftelsebehov. Eftersom jag av naturen fick en så kallad manlig hjärna, där prestation är av yttersta vikt. Så återkommer detta i allt jag gör. Vill prestera något för att visa för mig själv att jag duger. Det räcker liksom inte med att bara vara jag.

Vi bollade tankar och idéer. Om hur jag kanske bör utöka min kvinnliga bekantskapskrets. För att bejaka en kvinnlig hjärna som får bekräftelse genom det sociala. Jag har alltid haft fler män än kvinnor i min närhet. Alltid kommit lättare överens med det manliga könet än mitt eget. Delvis för att jag hela tiden är ”styrd” av min manliga hjärna, och söker likasinnade.

Som jag skrev i tidigare inlägg så är min ensamhet mer påtaglig just nu. Jag känner mig liten och övergiven. Samma sak här är det att jag sitter i en mer manlig sits. Män som hamnar där jag varit och är nu upplever till stor del samma. Medan kvinnor oftast har en bredare socialkrets runt omkring. När kvinnor hamnar här så har de oftast många bekanta som finns vid deras sida.

Så att jag är ensam är mitt eget fel. Det vet jag. Men det gör likförbannat ont.

Känner mig en aning starkare efter besöket hos psykologen. Känner mig lite mindre nere. Har nu kommit hem och fryser. Till min lycka så har Herr Katt lagt sig i mitt knä! Han har delvis krupit in under min kofta och verkar sova djupt. Tror han fryser han med. Tack för att du finns kisse!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

3 Responses to “Terapi”

  1. MyyZz Says:

    Hmmm låter som jag inte är nån bra ”väninna” … jag tror att jag oxo är väldigt manlig i mitt tänk.

    Men å andra sidan, fika är alltid trevligt och det är bra att komma ut.

    KRAM tjejjen jag finns gärna här om du vill lära känna mig bättre

  2. Anna Says:

    Träffas nån dag o bara fika snacka skit o bara vara??? håller mig mest till killar jag med men vi kan ju snacka iaf =) du o jag .. =) Kram Kram

  3. Lilla-T Says:

    Tack ”flickor”!!!!
    Fika = Mysigt
    Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu