Tant T

Nu har tjocka släkten åkt hem. Om jag ska beskriva statusen nu så blir det glad och trött. Bror med familj anlände redan vid tiotiden i morse. Systers något senare. Runt ett. Det har varit mat mat mat mat mat mat och choklad.

Efter lunch var det så dax för barnen att få julklappar. De lyste av lycka när de öppnade sina paket. I mitt hjärta fanns bara glädje. Sen blev det fika och jag satt och läste för lillpluttan på tre år. Det är en fantastisk känsla att dessa barn. Mina syskons barn. Kommer till mig och vill leka eller prata eller bara sitta ned en stund. Jag känner mig så fantastiskt älskad.

Det är så ärligt på något sätt. Vi vuxna har ju lärt oss hur och vad och när det passar sig att göra saker eller säga vissa saker. Men barn. Finns det något så ärligt som barn? De säger ju precis det som de tycker. Förstår Ni då hur det värmer mitt hjärta när någon av de tre kommer till mig och vill vara med mig. DET är kärlek!

Jag älskar dem alla och älskar att se dem bli större och större.

Jag la mig för att vila en stund innan middagen. Jag vaknade av en mjuk liten hand som strök min kind. Det var den äldsta pojken som är sex år. Han log mot mig och sa: -Kom Moster T. Det är mat nu. Vilket uppvaknande!!!!! Han berättade stolt att han fixat en plats åt mig vid bordet bredvid honom. Inombords grät jag av glädje.

Nu har de alla åkt hem till sitt. Alla krafter är slut. Men jag är såå lycklig…..

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

2 Responses to “Tant T”

  1. tobbe å Says:

    :)

  2. Hugo Says:

    Ja i år firade jag med min underbara systerson mfl. och jag kan bara hålla med. En massor med kramar och pussar från den lillskiten får en att må bra :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu