Söndag Igen

Träningsvärk!!!! Idrottat? Jag? ICKE! Men har nog suttit för länge vid datorn. Höger axelparti är inte att leka med. Men vad gör det när jag har gjort så mycket och haft roligt? Absolut ingenting.

Eller……. Var det för att jag skottade en himla massa snö igår? Mmm….kanske. Den där som kör snöplogen ska få sig en åthutning om jag får fast han. Antar att det är en han. För om jag generaliserar lite eller ja väldigt mycket då. Så skulle inte en kvinna som har en väl fungerande hjärna göra så som en man gör! Hahhahahah!!!!!!

Om det är skog på ena sidan vägen och hus på den andra. Vilken sida föser man snövallen åt då? Klurigt eller hur! Jag som är kvinna hade lagt vallen mot skogen. Men snöplogschauffören (finns detta ord? Om inte gör det det nu!), skonade skogen och vallade in oss. Kanske var det samma som plogade in bilen förra veckan. Något fel måste det ju vara.

Nu när jag har ångan uppe så ska jag författa ett litet klagobrev till kommunen. Har märkt att jag skickar en väldigt massa mail nu för tiden. Hoppas alla blir glada för breven jag skickar. Antagligen inte då de flesta är skrivna när jag är på mitt bittraste humör! Men jag mår prima!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Söndag Igen”

  1. tobbe å Says:

    skönt att bo i hyreshus . finns personal som skottar !!! men det kan va skönt med träningsvärk också . man vet att man lever ;)
    tyvärr så känns det ibland som att dom som plogar inte har en tanke vad som är rätt för just den gata som dom kör in på . har man ställt plogen åt vänster så är det så . svårt att ändra beteende på dom stackars bittra människorna men jag tycker att du gör helt rätt att svara med samma mynt !!!!! många bittra brev kan det bli ;)
    kram !!!! see ya ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu