JaaaHapp

Hade så otroligt svårt att somna igår. Trots insomningstablett. Det var som om min hjärna stretade mot tröttheten och verkligen inte ville stänga av för dagen. Ibland är kontorstiden tydligen förlängd. Det var inga dåliga eller hemska tankar. Snarare många bra och idérika tankar.

Problematiken jag skapar mig i dessa lägen är det att jag vill ha allt klart på en gång. Allra helst igår. Så där låg jag och mitt huvud arbetade för fullt. Det var mer än en gång jag var på väg upp för att starta datorn och påbörja mina nya projekt. Jag tvingade mig kvar under täcket. Tyvärr skrev jag inte ner allt jag kom på. Hädan efter ska det ligga ett block och en penna bredvid sängen.

En idé jag fick var att jag vill på något sätt försöka skriva något annat än om bara mitt liv. Det där med bok har jag nu lagt på hyllan ett tag. Jag vill nå ut till Er på en gång. Vem vet…..Om jag skriver en bok som sedan inte blir publicerad, så känns det lite meningslöst. Det tar ju lite tid att skriva och då vill man ha resultat.

Jag har åsikter om det mesta. Det går att utnyttja. Jag gillar att skriva ”krönikor”. Det går att använda. Jag älskar att följa med i nyhetesflödena. Det går absolut att använda. Jag gillar att fördjupa mig i olika ämnen. Det går också att använda.

Så resultatet blev: synpunkter.svenskablogg.se ! Är i full gång med att designa och försöka strukturera upp administrationen. Hoppas på att kunna skriva något redan imorgon. Jag har möjligtvis en aning höga mål. Men om jag bara lyckas med hälften får jag nog anse det som en bra nattidé. Jag har redan tankar om till vilka jag ska maila om material och vilka jag ska ringa. Får se om jag tagit mig vatten över huvudet!

Började arbetet klockan 06:30 i morse. Slocknade av utmattning vid 15:00. Men nu är jag i full gång igen!!!! SOME BODY STOP ME!!!!! Jag är lycklig. Jag är smått galen. Jag bubblar. Jag är euforisk. Jag har skrivkramp i pekfingrarna (måste snart lära mig att använda alla fingrar)!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “JaaaHapp”

  1. tobbe å Says:

    låter intressant . politikerkarriär på gång , kanske !!!! ;D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu