Dubbel

Fredagen började som de allra flesta dagar. Seg, trött, svettig och yr. Satt i ett antal timmar framför datorn och bara glodde. Gjorde det jag är så bra på. Meningslösa aktiviteter. Jag var ändå glad och lugn. Kände ingen stress. Det var bara T.

Framåt sen eftermiddag tog jag mig i kragen och hoppade in i duschen och i rena kläder. Begav mig in till stan för att kasta pil. Den trevliga killen på radion varnade för att det var fullt i stan. Att många hade tagit bilen in för att det var dåligt väder. Sen är det löningshelg, vilket alltid innebär knökfullt. Till min stora förvåning fick jag en parkeringsplats utan mankemang.

Kvällen var lyckad. Jag kastade bra för att vara jag och jag skrattade. Jag hade roligt ända in i själen. Hela jag trivdes. Jag var T när hon är på topp! En mycket trött och kramsjuk Herr Katt mötte mig när jag kom hem vid halv två. Han somnade i min famn och det dröjde inte länge innan jag sov jag med.

Lördagen är helt oschemalagd. Så jag får se vad jag hittar på för bus! Se upp!!!!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Dubbel”

  1. tobbe å Says:

    chokerande !!! låter som en dag på jobbet ochh en kväll med dart !!! fyyyy . helt normalt ju . gör om , gör rätt . ;D full gas utan att bromsa ska det va hahahaha ;) ) see ya

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu