Going South

Mötet hos psykologen var mycket givande. Han fastslog att de doser som jag intar nu inte behöver justeras. Så jag fortsätter med 150mg venlafaxin, 2 gånger 5mg oxascand och till natten 15mg mirtazapin. Han skrev även en remiss på vidare provtagning av min lever. Så nu är det bara att avvakta och se om yrseln,svettningarna och nervryckningarna försvinner.

Vi talade om min livssituation och min framtid. Vi kom överens om att arbetsträning och ett eget boende skulle ge mitt tillfrisknande en liten knuff. Så nu efter nyår tänkte jag se om det går att få tag på en liten etta någonstans. LÖVLY!!!!!! Arbete blir även det på det nya året. Snacka om att jag har ett spännande 2011 framför mig. Jag är mycket glad och har nu något att se fram mot. Tänk att lilla jag ska börja om från början! Nu börjar mitt nya liv! Bara mitt!!

Efter mötet så for jag och Skruttan ut på äventyr. Vi skulle åka en bit så jag laddade med full tank, bullar, läsk och skivor. Jag hade tänkt på allt tyckte jag. Men…..Till mitt försvar säger jag att bilar ska bara fungera. Vad är det för vits annars? Jag är tjej och bilar är inte mitt största intresse direkt.

Vi hade inte hunnit åka längre än max femton minuter när plötsligt oljelampan skriker. Jaja. Stannade och fyllde på. Bara att fortsätta. Nädå!!!! Efter ytterligare femton minuter börjar motorlampan blinka!! Men vad nu då???? Stannade. Väntade. Bläddrade smått hysteriskt i instruktionsboken. Meddelandet löd: Åk bums till en auktoriserad verkstad! Icke! Herr bilmekaniker lugnade mig telefonledes och vi fortsatte. Väglaget var en aning slaskigt och kladdigt. Tror Ni inte att spolarvätskan tar slut!!!! Jösses!!!!! Det var bara att stanna igen vid nästa mack. Jag är i alla fall stolt över att jag lyckades ha en ficklampa i bilen! Alltid nåt i mörkret!!!!!

Allt gick sedan som smort och jag är inte ens irriterad på Skruttan. Annars alltid sådana här problem som får mig att explodera. Nu blir det att ta Herr Katt under armen och sova. Efter alla äventyr idag så är jag trött. Sov gott!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Going South”

  1. Anna Says:

    Skönt att allt gick bra till slut iaf .. Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu