Nära

Det är fredag gott folk! Super halt på alla små vägar. Akta alla lårbenshalsar när Ni är ute idag! Ingen promenad för min del så länge detta glatta underlag kvarstår. Har tyvärr inte vintersulat mina skor än. Men jag sitter gärna i fönstret och tittar på andra som leker Bambi på hal is!

Jag tänkte åka in till stan i kväll och kasta lottad dubbel. Alltid lika roligt tycker jag. Så idag på dagen blir det lugnt och stilla. Så jag har energi kvar till kvällen. Somnade sent igår och vaknade tidigt. En eftermiddags lur blir bra tror jag. Känner mig lite uppspelt. Kan bero på att i morgon kväll går poker SM av stapeln. Och jag är med! Någon gång i våras spelade jag DM och placerade mig femma eller fyra. Då vann jag en fri plats till SM. SPÄNNANDE!

Evenemanget startar klockan 17:00 och håller nog på en bra stund in på natten. Har planerat i veckor hur jag på bästa sätt laddar inför detta. Först en god natts sömn är att rekomentera. Bulla upp med diverse dryck och snacks så jag inte behöver lämna datorn i onödan. Stänga av mobiltelefonen och sätta på lite bra musik. Sen är det upp till mig att försöka göra mitt yttersta och spela så bra jag bara kan.

I skrivande stund är det 1195 startande som ska slåss om 2 330 250 kronor! Helt otroligt! Antalet start kommer förmodligen att öka. För det finns fortfarande en chans att kvala in via mindre tuneringar, och även att köpa sig en plats för den runda summan av 2000:- . Om jag är nervös? Mycket!!!!! Det är tur att det inte är live. För då hade jag svettats ymmnigt. Nu kan jag gömma mig bakom min dataskärm och ingen behöver se mig skaka!

Dagens irritation: Hur tänkte godistillverkaren nu? Först lägger de en liten liten cola i papper. Sen läggs det fem color på höjden som slås in i ytterligare papper. För att göra det lite roligare tar de sedan dessa buntade color, och travar de om sex stycken i ytterligare ett lager, men detta lager är plast.

Händelseförlopp: Självklart ligger dessa goda color i kassalinjen i affären. Jag som är en godisråtta faller direkt. Kommer hem och med snålvattnet rinnande ska jag slita upp förpackningen. Men den gubben gick inte. Här behövdes det starkare verktyg. En sax fick duga. Colorna föll på skrivbordet och plasten som jag hållit i var sådär irriterande statisk. Fick verkligen kämpa för att få den i papperskorgen. Nu skulle här ätas cola så plomberna far! Dax att öppna själva cola förpackningen. Var tvungen att använda naglarna för att få bort papperet och tillslut ramlar det ur color. Som i sin tur är mycket små och även de med inbrottssäkert papper på! Mycket slit för en liten liten liten cola. Men oj va goda de är!!!! Värt besväret? Det är det alltid om innehållet passar Lilla-T!

Kram på Er alla var Ni än är / Lilla-T

One Response to “Nära”

  1. Anna Says:

    Stefan är också med i morgon kväll =) Lycka till gumman Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu